Localizarea

CAILE DE COMUNICATIE EXISTENTE SI CATEGORIA ACESTORA
Reteaua stradala a comunei Cocorastii Colt are o structura desfasurata în lungul cailor de comunicatie importante si s-a dezvoltat avand la baza reteaua de drumuri comunale, judetene si nationale. Cea mai importanta artera rutiera care strabate comuna este DN 1 A Bucuresti-Brasov, varianta trafic greu Buftea.

Suprafata comunei Cocorastii Colt este de 2.620,68 ha, din care peste 1800 ha suprafata agricola.
Asezare amplasata in sud-estul comunei Manesti, la intersectia drumului judetean Floresti-Sirna cu drumul national Targsorul Vechi – Buftea, intre raul Prahova si Cricovul Dulce.

Administratia locala promoveaza un mediu de afaceri prietenos, care sa satisfaca exigentele oamenilor de afaceri. In viitor, situarea pe o artera rutiera importanta, precum si apropierea de Capitala si de Ploiesti va conduce, cu siguranta, la dezvoltarea afacerilor in zona.
Reteaua stradala a comunei Cocorastii Colt are o structura desfasurata in lungul cailor de comunicatie importante si s-a dezvoltat avand la baza reteaua de drumuri comunale, judetene si nationale. Cea mai importanta artera rutiera care strabate comuna este DN 1 A Bucuresti-Brasov, varianta trafic greu Buftea
Sate:
Chesnoiu, Cocorastii Colt, Cocorastii Grind, Coltu de Jos, Ghioldum, Persunari, Piatra, Satu de Sus